Residentie Emiel

Residentie Emiel

Marktplein 1, Nieuwpoort

Residentie Emiel

Residentie Emiel is gelegen op het Martkplein van Nieuwpoort-Stad. Het betreft een kleinschalige nieuwbouwresidentie gebouwd met respect voor de bestaande gevel bestaande uit een handelsgelijkvloers, twee appartementen met 2-slaapkamers en één uitzonderlijk appartement met 3 slaapkamers. Residentie Emiel kenmerkt zicht door ruime leefappartementen met grote zongerichte terrassen. De residentie onderscheidt zich van andere door zijn hoogstaande afwerking. Door zijn zeer centrale ligging op de markt van Nieuwpoort-Stad is dit een uniek project. Bovendien is residentie Emiel zeer zongericht. Ze is gelegen op wandelafstand van de winkels en het openbaar vervoer. Garages in de residentie beschikbaar. BTW-tarief slechts 6%. Contacteer ons voor meer info.
  1. Topligging markt Nieuwpoort Stad
  2. Hoogstaande afwerking met behoud mooie neorenaissance gevel
  3. Kleinschalige residentie
  4. Zongericht hoekperceel

Makelaar: Annelies Pylyser

Tel 058/62 50 50

E-mail info@portus.be

Annelies ronde met succes haar studies licentiaat handelswetenschappen, opties bedrijfsmanagement en fiscaliteit, af aan de EHSAL (Economische Hogeschool Sint-Aloysius) te Brussel. Ze behaalde er bovendien een aggregaatsdiploma. Na haar studies heeft ze elf jaar juridische en praktische ervaring opgedaan in een notariskantoor aan de kust. In 2015 werd Annelies erkend vastgoedmakelaar en maakte ze de overstap naar het vastgoed. Een zelfstandig kantoor runnen was immers een ultieme droom. Haar notariële ervaring komen hier zeer goed van pas en zijn een absolute meerwaarde in de hedendaagse vastgoedwereld. Ondertussen is Annelies ook een gewaardeerd vastgoeddocent aan Syntra-West.
Annelies is gedreven, enthousiast en behulpzaam. Eerlijkheid en correctheid zijn woorden die zij hoog in het vaandel draagt. In haar vrije tijd is ze een zorgzame mama van twee kindjes, Aline en Julien. Daarnaast zie je haar vaak terug op de fiets, al lopend of al zwemmend.

Residentie Emiel

Kleinschalige residentie met slechts 3 appartementen

Ruime leefappartementen met terras

Luxueuze afwerking

 

 

 

Gelijkvloers

Type Nummer Slaapkamers Bewoonbare Opp. Opp. grond Prijs
Garage G1 0 38 m2 38 m2 Verkocht
Garage G2 0 38 m2 38 m2 Verkocht
Garage G2 0 38 m2 38 m2 Verkocht
Handelsgelijkvloers Winkel 2 148 m2 148 m2 Verkocht

1ste verdieping

Type Nummer Slaapkamers Bewoonbare Opp. Opp. grond Prijs
Appartement 0101 2 110 m2 110 m2 Verkocht
Appartement 0102 2 122 m2 152 m2 Verkocht

2de verdieping

Type Nummer Slaapkamers Bewoonbare Opp. Opp. grond Prijs
Appartement 0201 3 197 m2 237 m2 Verkocht